مدیر کل دفتر حمل و نقل ریلی درون شهری و حومهای شهرداریها و دهیاریهای وزارت کشور در رأس هیأتی متشکل از تنی چند از مدیران و کارشناسان این حوزه، از کارخانه ایریکو بازدید کرد.
بر اساس اعلام روابط عمومی شرکت توسعه صنایع ریلی ایرانیان (ایریکو) ، در این بازدید که در روز سهشنبه چهارم آبان ماه جاری انجام شد، مهندس رجب صلاحی مدیر کل دفتر دفتر حمل و نقل ریلی وزارت کشور ضمن گفتگو با مدیران ایریکو، با روند پیشرفت پروژهی تولید 215 دستگاه بدنهی واگن مترو از نزدیک آشنا شد.
گفتنی است، بر اساس قراردادی که در ماه گذشته بین شرکتهای ایریکو و پوژن چین به امضاء رسید تولید 215 دستگاه بدنهی واگن مترو به شرکت ایریکو واگذار شده است. این واگنها قرار است پس از تولید در خطوط متروی شهرهای تبریز، شیراز و اصفهان به کار گرفته شوند.
|